Cum să tratați durerea bruscă severă a articulațiilor!

0
4872
Cum să tratați durerea bruscă severă a articulațiilor!

Determinarea cauzei durerii articulare este primul pas în găsirea unui tratament eficient. Articulațiile vă permit să mergeți, să vă aplecați, să vă așezați și să faceți o gamă largă de alte mișcări. Atunci când aveți dureri articulare regulate sau rigiditate, efectuarea chiar și aceste mișcări de bază pot fi un calvar. Rigiditatea și durerea persistentă pot fi simptome ale anumitor condiții care apar din inflamația sau deteriorarea articulațiilor. Următoarele sunt unele dintre condițiile care ar putea fi cauza articulațiilor inflamate. Utilizarea limbajului descriptiv despre durerea articulară atunci când vorbiți cu medicul dumneavoastră îi poate ajuta să vă diagnosticheze mai precis. Te dor articulațiile, rigiditatea și durerea?

Anunțați-vă medicul. Inflamația și rigiditatea articulațiilor = osteoartrită. Osteoartrita este printre cele mai frecvente cauze ale inflamației comune. Această condiție se dezvoltă ca cartilaj care protejează articulațiile începe purtarea în jos, care se întâmplă, de obicei, din cauza procesului de îmbătrânire. Articulațiile dumneavoastră au, de asemenea, mai puțin lichid care lubrifiază în mod normal articulațiile, ceea ce duce la rigiditate. Durerea de osteoartrită s-ar putea simți ca și cum ar fi adânc în interiorul articulațiilor. Ar putea deveni, de asemenea, mai rău ca ziua merge mai departe. Osteoartrita poate provoca, de asemenea, durere și rigiditate care erupe în sus, atunci când te ridici sau de mers pe jos în sus și în jos pe scări.

Rigiditate articulară și articulații dureroase

Rigiditate articulară și articulații dureroaseOpțiunile de tratament pentru osteoartrita includ over-the-counter analgezice pentru relief temporar, precum și terapie și intervenții chirurgicale, în funcție de severitatea stării dumneavoastră. Terapia fizică îmbunătățește forța musculară și gama de mișcare, în timp ce terapia ocupațională vă ajută să învățați cum să vă desfășurați activitățile regulate confortabil. Chirurgia este uneori necesară pentru cazurile severe de osteoartrita care nu răspund la medicamente sau terapie.

Procedurile, cum ar fi o artroscopie sau înlocuirea articulațiilor poate ajuta la ușurarea inflamației dumneavoastră articulare și de a ameliora durerea și rigiditatea articulară. Rigiditate articulară și articulații dureroase = poliartrita reumatoidă. Poliartrita reumatoidă este o afecțiune autoimună în care sistemul imunitar vă atacă articulațiile și cauzează, de asemenea, inflamație. Simptomele acestei afecțiuni includ dureri musculare, dureri articulare care afectează ambele părți ale corpului, rigiditate atunci când te trezești, și dureri articulare care devine mai severe atunci când stai pentru perioade lungi de timp.

Tratamentul durerii articulare pentru poliartrita reumatoidă include medicamente antiinflamatoare nesteroidiene și alte medicamente care ameliorează durerea și inflamația. Dacă poliartrita reumatoidă se agravează, este posibil să aveți nevoie de terapie fizică și ocupațională sau de intervenții chirurgicale pentru articulații cu leziuni severe. Dacă artrita continuă să arate nici un semn de ameliorare, medicul dumneavoastră poate recomanda o procedură chirurgicală, cum ar fi un total de înlocuire a șoldului pentru a elimina garnituri articulare deteriorate, sau fuziune articulară pentru a stabiliza articulația afectată.

Dureri Bruște Ale Articulațiilor = Gută

Dureri Bruște Ale Articulațiilor = GutăGută este un tip de artrită care se dezvoltă atunci când cristalele de acid uric se acumulează în articulații. Această condiție, de obicei, cauzează durere bruscă în articulația afectată, care este adesea severă. Durerea de gută poate dura zile sau până la câteva săptămâni și se poate întoarce dacă nu solicitați tratament. Alte simptome de gută includ umflarea și sentimente de căldură sau căldură în comun afectate. În timp ce guta apare frecvent în degetul mare, se poate dezvolta, de asemenea, în alte articulații.

Opțiunile de tratament pentru guta includ corticosteroizi, medicamente anti-inflamatoare nesteroidiene, și alte medicamente care reduc inflamația articulațiilor. Când guta este lăsată netratată, noduli cunoscut sub numele de tophi se pot forma și provoca durere în curs de desfășurare și infecții. Chirurgia pentru a elimina aceste creșteri ar putea fi recomandată în cazul în care acestea nu pot fi tratate cu medicamente. Multe tipuri de dureri comune asociate cu artrita sunt lent pentru a dezvolta și de a lua mai rău în timp dacă o strategie de tratament eficient nu este în vigoare. Cu toate acestea, alte tipuri de dureri articulare apar în mod neașteptat și sunt o cauză majoră de îngrijorare în rândul persoanelor care nu au în mod normal dureri articulare.

Iată câteva informații despre durerea bruscă a articulațiilor peste tot, inclusiv ceea ce se simte ca, brusc dureri articulare, și cum să trateze durerea atunci când lovește fără avertisment. Vom aborda zonele corpului în cazul în care brusc dureri articulare grave este simțit în mod obișnuit și atunci când ar putea fi timp pentru a consulta un medic cu privire la simptomele de durere articulară. Ce Este Durerea Bruscă A Articulațiilor? Durerea bruscă a articulațiilor este un tip de durere care nu este asociată cu bună știință cu o boală cronică, ci mai degrabă vine repede pentru unul sau mai multe motive.

Această durere bruscă a articulațiilor este de obicei ascuțită și acută, și se simte în articulații uzuale, cum ar fi mâinile și genunchii. Persoanele care experimentează brusc durere articulară severă poate fi capabil de a indica cauza durerii, sau ar putea fi un mister care nu a fost încă să fie diagnosticat.

Dureri articulare bruște ar putea fi cauzate de un prejudiciu

Dureri articulare bruște ar putea fi cauzate de un prejudiciuDureri articulare bruște ar putea fi cauzate de un prejudiciu care afectează o singură articulație mare în organism,1,2,3, cum ar fi dureri articulare subite în mâini. Acest tip de durere apare imediat după o rană și ar trebui să dispară odată ce rana se vindecă în mod natural. Infecție poate provoca, de asemenea, durere articulară bruscă și începe să cauzeze durere în termen de câteva ore de la a fi infectat. Durerea articulară cauzată de o infecție va fi adesea însoțită de umflarea, înroșirea și imobilitatea articulației.

Durere Brusca A Articulatiilor Peste Tot. Este, de asemenea, posibil să se simtă brusc dureri articulare peste tot, și nu doar într-o singură parte a corpului. Acest tip de durere bruscă se datorează adesea la începutul unei afecțiuni articulare cronice sau din cauza inflamației. Durerea este de obicei acută și afectează mai multe articulații.4 artrita septică este o posibilă cauză de durere articulară bruscă peste tot, deoarece acest tip de artrită este cauzată de articulații inflamate, care sunt afectate de bacterii sau ciuperci în sânge.

Cum să tratați durerea bruscă severă a articulațiilor. Pentru a ajuta la tratarea durerilor articulare severe, încercați să aplicați rapid. La locul de durere pentru relief imediat și pe termen lung. Aceasta poate ajuta la creșterea activității fizice după durerea articulară bruscă începe să se întindă și să mobilizeze articulațiile.4 consumarea mai mult omega-3 acizi grași și obținerea unui masaj poate ajuta cu durerea bruscă, de asemenea. Dacă durerea bruscă a articulațiilor este severă, sau nu sunteți sigur de cauză, solicitați asistență medicală.

Când tratamentul nu funcționează, leziunile sunt severe, sau durerea îți afectează somnul și stilul de viață, te putem sfătui să operezi. Vă oferim opțiuni chirurgicale bazate pe tipul de artrita si partea corpului afectate. Ca un centru medical academic, Suntem implicați activ în cercetarea de top, ceea ce înseamnă că suntem capabili de a oferi pacienților noștri o varietate de opțiuni chirurgicale, inclusiv chirurgie asistată de calculator și Chirurgie mai puțin invazive. Alegerea unui furnizor de servicii medicale este o decizie foarte importantă. Pentru că suntem foarte experimentat în tratarea artritei și inflamarea articulațiilor, am dori să vă ajute să exploreze opțiunile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here