Promovarea, sprijinirea, studiul si practica medierii

0
20698

Arbitrul care este pus în cluster la biroul de mediere,

Arbitrul care este pus în cluster la biroul de mediere,

în care se ruleaza la fel de bine ca și autorul, sunt supuse adăugate, precum și o mulțime mai riguroase cerințe de dincolo condițiile pentru îndeplinirea sarcinilor înregistrate conciliator în conformitate cu legea cu privire la arbitraj mediator, de arbitraj de la locul de muncă este o facultate expert în interacțiune precum și de decontare. Face uz de minute. universitatea condiția care a atins un nivel de colegiu de unul sau un minim de una dintre tehnicile de psihologie, de creștere, de vedere, științele psiho-sociale, valori sau a legislației la colegii din republica cehă și, de asemenea, în același timp, el a participat la o altă educație și învățare și cercetări în domeniu de intervenție, arbitraj, soluționare, sau interacțiune de încredere sau similare expertiză, cel puțin în matrice, în valoare de 129 de ore și de a furniza dovezi privind practica realizată în mod continuu în zonă de cel puțin 5 ani.

Mediatorul ajută în procedura de arbitraj pentru ambele sărbători independent, precum și o modalitate obiectivă de a ajunge la un serviciu prietenos la conflict. Acest lucru este ghidată de principiile de neutralitate, justețea precum și sinceritate. În așezările va lua în considerare drepturile și responsabilitățile de evenimente, de afaceri vamale și, de asemenea, condițiile de litigiu, inclusiv anterioare companie tehnică între părți, este de-lim-un litigiu se dezvoltă de la un industrială conexiune. Mediatorul efectuează procedurile într-un mod care-l crede potrivit având în vedere propunerile părților, în special cererea pentru o opțiune de rapid pentru a disputa.

Fiecare dintre evenimentele poate,

Fiecare dintre evenimentele poate,Din proprie inițiativă sau la invitația de mediator pentru a trimite propuneri privind soluționarea litigiului. Evenimentele trebuie să dedice la acordul de arbitraj să nu deschidă în cursul procesului de mediere, orice fel de arbitraj sau procedurile judiciare referitoare la dezacordul care face obiectul procedurii de mediere, cu excepția cazului în situațiile când inițierea unei astfel de proceduri este necesară pentru a proteja drepturile lor. Evenimentele ar trebui să fie, de asemenea, un acord cu privire la arbitraj dedica nenavrhovat fără permisiunea mediator ca docudrama dovezi în arbitraj sau proces legal, nici prezentarea a fost făcută de către oricare dintre părți în procesul de arbitraj.

Ei trebuie să înțeleagă că sarcina de arbitru este continuă objektivizováním punctul lor de vedere pentru a facilita ei, ei înșiși să fi ajuns la un contract care rămâne în rata lor de interes, împreună cu arbitrul, să recunoască cât mai clar posibil subiect de mediere. O clară afirmare a materialului de așezări este o cerință necesară pentru tratarea cu succes a procesului de arbitraj conciliatorul are datoria de a face cu o parte din fiecare eveniment, de asemenea, și nu poate oferi legale sugestii de oricare dintre părți, fără ea, în același timp păstrând celelalte, sau în același timp la ambele evenimente în arbitraj părțile participante la contractul de mediere, dezvăluind marea ta intenția de a închide procedura de mediere contract.

Cu toate acestea acest lucru nu evita orice evenimente

Cu toate acestea acest lucru nu evita orice evenimentePentru a termina medierea în orice moment și fără a da un motiv. Între evenimente și moderator adevărat că medierea este strict confidențial. Acest lucru este adevărat din cadrul discuțiilor de mediere, compus dentare precum si exprimare, orice sugerat de rezoluție, precum și orice formă de negocieri doar o mediat acordul semnat de ambele evenimente, pot fi făcute cu propriile compus acordul eliberat. Timpul dintre prima ajungând la un arbitru și, de asemenea, reală începe de mediere trebuie să nu depășească cantitatea de timp în mod ideal, la 2 săptămâni.

Cu siguranță, bazându-se pe scenarii individuale, fapte precum și natura litigiului. De asemenea, această “scurtă” perioadă oferă evenimente alternative de a face cu o problemă comună într-o prea mult timp mult mai scurt decât ar avea cu siguranță adevărat în procedurile judiciare. Eficiența în termeni de timp este atât de lângă punctul de vedere al financiară sau economică, printre beneficii de necontestat pentru alegerea de mediere înainte de a procedurilor curții. În general se poate afirma că aproape toate, până la scutiri, modalități alternative de fixare a litigiilor dezacorduri, cred că un anumit pas temporal performanța în administrarea curții.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here