Modalități ușoare de scădere a nivelului de zahăr din sânge în mod natural!

0
1717
Modalități ușoare de scădere a nivelului de zahăr din sânge în mod natural!

În diabet diabet, dieta este o parte importantă a tratamentului, ambele tipuri 1 și 2 tip. Prin urmare, tratamentul este dublu și depinde tocmai de tipul de diabet. Există două proceduri diferite terapeutice și dietetice, iar pacienții nu trebuie să confunde ambele tipuri de tratament. Cea mai mare problemă în tratamentul diabetului zaharat este cunoașterea pacientului că boala nu dăunează diabetului și nu obligă pacientul să schimbe stilul de viață existent.

Cu toate acestea, această abordare este un coșmar

Cu toate acestea, această abordare este un coșmarPentru medici – diabetologi. Dar, în cele din urmă, nerespectarea procedurilor terapeutice și dietetice va fi resimțită de pacient. La diabetici 2. tipul apare adesea la fenomenul paradoxal, când după ajustarea stilului de viață și respectarea regimului de dietă scade glicemia la valori normale. Dă pacientului impresia că nu mai are diabet și că s-a vindecat.

De fapt, mai departe este o persoană care este diabetică, iar restul vieții tale ca diabetic trebuie să se comporte trebuie să adere la dieta recomandată. Dacă nu face acest lucru, diabetul se va re-manifesta.O anumită procedură medicală este o chestiune pentru medic în acest articol este elaborată problema procedurii de dietă!

Pentru ambele tipuri de diabet, este necesar un aport regulat și limitat de carbohidrați. Principiul general este dieta rațională cu o selecție variată de alimente, respectarea aportului de energie, nutrienți esențiali, minerale și vitamine. Principiile tratamentului dietetic pot fi rezumate în cele Zece Porunci diabetice vezi mai jos.Dieta tratamentul diabetului zaharat 1 Tip.Pentru pacienții tratați cu insulină, este necesară administrarea de porții mici împărțite în 6 mese în timpul zilei. Este important să se observe această defalcare, deoarece acțiunea insulinei injectate este de mai multe ore și aproximativ după 2-3 ore hipoglicemia poate fi declanșată.

Prin urmare, în acest moment este necesar să se asigure aportul de carbohidrați suplimentari, desigur, numai în cantitatea strict necesară. Diabetic 1. tipul induce mai ușor cetoza, care se reflectă la o frecvență mai mică în consumul de alimente și în porții mai mari. Consumul mai frecvent de alimente în doze mai mici contracarează provocarea cetozei.

Diabetic 1. tipul ar trebui să ridice pentru a face micul dejun, prânz, cină și, uneori, chiar la o a doua cină, el a mâncat doza necesară de carbohidrati cu o mai mică glykémických index, care sunt, de exemplu, produse de patiserie, pâine, paste, cartofi, orez și alte produse alimentare.

Pentru a svačinám să mănânce apoi în principal fructe,

Pentru a svačinám să mănânce apoi în principal fructe,Dar poate, de asemenea, iaurturi cum ar fi cu produse de patiserie, brânzeturi cu conținut scăzut de grăsimi, brânză tartinabile, etc. Persoanele cu probleme sunt diabetici obezi, pentru care este necesar să se adapteze nu numai dosarul sacharidovou de alimente ingerate, dar, de asemenea, aportul total de energie.

De obicei, acest lucru este rezolvat prin porții mici și includerea gustărilor pe bază de legume, fructe sau o combinație a ambelor. Dar mai ales diabetici 1. ele nu sunt predispuse la obezitate, iar aportul de energie nu poate fi redus semnificativ!

Dieta tratamentul diabetului zaharat 2 Tip.Pacientul nu trebuie forțat să mănânce, ceea ce se poate întâmpla în primele zile după ce a aflat că este diabetic, iar medicul ia ordonat să schimbe modul de a mânca. Cel mai adesea, oamenii sunt obișnuiți să primească 3 mese principale cu mâncare seara. Prima condiție www.Dialine.ro prealabilă pentru o tranziție reușită la un regim diabetic dietetic este să vă forțați să mâncați chiar și gustări. Aici este bine dovedit în primele zile să includeți piperul brut în gustarea de dimineață. Acesta din urmă are o mare capacitate de saturare, iar pacientul acceptă atât de subconștient o porție inferioară de mâncare la prânz.

Acest lucru duce apoi la faptul că este mai ușor să vă forțați să mâncați o gustare după-amiaza. De regulă, după câteva zile această dietă este adoptată și în acest moment merită să includeți deja fructe în gustări. Legumele sunt încă recomandate să fie consumate ca o farfurie laterală la mesele principale mic dejun, prânz și cină. Sărind peste o gustare după-amiază duce la majoritatea oamenilor se referă nu numai la diabetici, ci, în general, la toți oamenii la supraalimentarea de seară și la un fenomen numit sex Alb plivirea frigiderului seara și noaptea.Când dieta include gustări și cină, există astfel un sentiment puternic de foame înainte de prânz și mai ales înainte de cină.

În special, a doua cină împiedică apoi supraalimentarea

În special, a doua cină împiedică apoi supraalimentareaDe seară și de noapte. Trebuie reținut faptul că consumul excesiv de alimente seara duce în mod clar la depozitarea grăsimilor. Când primiți energie de 2400 kJ la prânz, nimic special nu se întâmplă practic, deoarece această energie este arsă în timpul activității fizice normale după-amiaza. Același aport de energie la cină se termină de obicei cu depunerea a aproximativ 20-30 g de grăsimi nou formate. Pur și simplu pentru că cerințele energetice ale corpului sunt mult mai mici atunci când se uită la televizor. Din excesul de nutrienți, organismul creează apoi o grăsime nouă și o stochează în stoc!

Cina pacientul ar trebui să consume între 18 și 19 o oră și dacă merge la culcare în orele ulterioare, apoi oa doua cină în jurul orelor 21. În orice caz, ultima masă trebuie consumată cu cel mult 1 oră înainte de a merge la culcare. Pentru a doua cină, fructele nu sunt foarte recomandate din motive de conținut mai mare de zaharuri simple. Singura excepție este mărul, a cărui compoziție este atât de excepțională încât este avantajos să înveți mărul să consume ca ultima masă a zilei.

Un diabetic cu greutate corporală normală nu trebuie să câștige în greutate, ci și să piardă în greutate. Prin urmare, ar trebui să respecte și valoarea energetică recomandată a dietei. Opțiunile de astăzi nu mai sunt de așa natură, că diabeticul nu trebuie să restricționeze și nici în aportul de alimente dulci, deoarece există o serie de înlocuitori îndulcitori cu conținut scăzut de calorii pentru a permite prepararea acestor dulciuri.

O mare problemă pentru diabetici 2. cu toate acestea, atunci când sunt diagnosticate cu hiperinsulinonemie supraproducție de insulină la activitatea sa simultană mai mică, acestea cresc foarte ușor în greutate. Prin urmare, pe lângă carbohidrați, ar trebui să monitorizeze și aportul total de energie.

În acest moment este necesar să menționăm un site web destul de bine procesat aceasta oferă o varietate de informații interesante și meniuri prelucrate în principal, inclusiv rețete pentru prepararea meselor potrivite pentru diabetici. Avantajul acestor site-uri este că nu oferă rețete universale compilate pentru toți diabeticii nici o diferență, dar programul de nutriție este capabil să asambleze o dietă făcută literalmente în pace, deoarece ia în considerare vârsta, sexul și proporțiile corpului pacientului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here