Cum să rezist mai mult în pat, normal!

0
43841
Cum să rezist mai mult în pat, normal.

O viață sexuală sănătoasă îți poate crește încrederea, reduce stresul și te poate ajuta să dormi mai bine noaptea. Dar problemele cu rezistența sau alte probleme de performanță sexuală pot fi atât frustrant și jenant. Medicamentele prescrise pot ajuta la îmbunătățirea calității erecției și a performanțelor sexuale prin creșterea fluxului sanguin la nivelul penisului. Medicamentele prescrise pentru funcția erectilă includ:: sildenafil (Viagra), vardenafil (Levitra), tadalafil (Cialis). Dar, ca și cu toate medicamentele prescrise, ele vin cu unele riscuri. Conform Clinicii Mayo, medicamentele pentru disfuncția erectilă pot duce la înroșirea feței, dureri de cap, modificări vizuale, disconfort gastric și congestie nazală. De asemenea, pot avea efecte periculoase pentru bărbații care iau medicamente pe bază de nitrați sau anticoagulante, sau pentru cei cu probleme cardiace și diabet.

Este posibil ca soluțiile naturale să nu prezinte aceleași riscuri sau interacțiuni medicamentoase, iar unele, cum ar fi primele două, pot îmbunătăți de fapt sănătatea generală. Fumatul ar putea fi de vină pentru disfuncția ta sexuală — ca să nu mai vorbim de un risc mai mare de cancer și respirație neplăcută. Fumatul poate afecta circulația, crește riscul de a suferi de disfuncție erectilă, și de a reduce numărul de spermatozoizi și viabilitatea.

Impact asupra performanței tale sexuale

impact asupra performanței tale sexuale,Să fii supraponderal și să nu faci exerciții fizice poate avea un impact asupra performanței tale sexuale, așa că mișcă-te și fă-te sănătos. Prin reglarea sanatatii cardiovasculare, ai putea fi construirea de rezistenta dormitor, de asemenea. Dar se abțină de la mersul pe bicicletă prea mult, deoarece constricția cauzată de un scaun de bicicletă poate provoca disfuncție erectilă temporară. Acupunctura este o metodă de tratament a medicinei tradiționale chineze (TCM), care a fost practicată de mai mult de 2500 de ani. Se spune că practica introducerii acelor mici în anumite puncte în organism stimulează sistemul nervos și afectează opioidele și hormonii naturali.

Zinc se găsește în multe suplimente pe bază de plante de ameliorare a intensității, de sex masculin, și cu un motiv bun. Deficitul de Zinc poate duce la disfuncție sexuală și scăderea concentrațiilor de testosteron. Dar nici prea mult zinc nu-ți face bine. Aminoacizii sunt cărămizile de bază ale proteinelor. L-arginina este un aminoacid esențial care poate fi transformat în oxid nitric, ceea ce poate ajuta la relaxarea vaselor de sânge ale penisului și creșterea fluxului sanguin și a calității erecției. Acționează mult în același mod în care medicamentele prescrise de curent fac. Soia și legumele sunt surse bune de L-arginină.

Sunt nenumărate produse masculine pe piață. Unele dintre acestea sunt utilizate în medicina tradițională includ yohimbine, ginseng roșu coreean, epimedium și gingko biloba. Fabricanții acestor produse știu că bărbații se mândresc cu performanțele lor din dormitor și sunt dispuși să cheltuiască în mod corespunzător. Fă-ți cercetările înainte de a sparge banca pentru un tratament pe bază de plante.” Nici unul dintre aceste suplimente au trecut prin teste riguroase pentru a dovedi beneficiile sau riscurile lor. De asemenea, unele teste au arătat că aceste suplimente conțin mult mai puțin din ingredientele active decât cele raportate. Asigurați-vă că discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua suplimente sau ierburi.

Dacă sunteți în căutarea de a evita riscurile potențiale

Dacă sunteți în căutarea de a evita riscurile potențialeDacă sunteți în căutarea de a evita riscurile potențiale de medicamente pe bază de prescripție medicală, modificările stilului de viață de mai sus poate oferi cele mai bune rezultate fără risc. În plus, a pierde în greutate și a renunța la fumat poate sta doar pentru a îmbunătăți priceperea ta sexuală. Ați suferit vreodată de crize de disfuncție erectilă sau ejaculare prematură (mai ales atunci când a contat cel mai mult pentru tine pentru a efectua bine)? Vrei să fii mai încrezătoare în viața ta sexuală, în loc să fii neliniștită? Vrei să știi că vei fi capabil pentru totdeauna să ofere Sexual pentru partenerii tăi, și să fie pentru provocare ori de câte ori oportunitatea se prezintă?

Disfuncția erectilă este complet normală și poate fi evitată. Cu câteva practici naturale simple, penisul tău va funcționa mai bine ca niciodată – fără pastile, poțiuni sau pompe necesare. Nu mai trebuie să se bazeze pe scuze, cum ar fi “Îmi pare rău, cred că am avut prea mult pentru a bea”, “eu sunt doar nu în starea de spirit in seara asta”, sau “am venit atât de repede pentru că doar uitat atât de al naibii de sexy”. E timpul să-ți întărești penisul pentru sex mai bun, erecții mai puternice, și putere legendară de durată între cearșafuri.

Înainte de a intra în măsurile specifice de acțiune pe care le puteți începe să utilizați astăzi pentru a consolida penisul pentru sex mai bun, s-ar putea să vă întrebați… este chiar posibil? E Posibil Să-Ți Întărești Penisul? Absolut, da, este posibil să-ți întărești penisul. În funcție de forma ta genetică unică, penisul tău este format din 30-60% din ceea ce se numește țesut muscular neted. Și la fel ca alte tipuri de țesut muscular, acesta poate crește (sau micșora) în funcție de modul în care îl utilizați. Mai multe despre acest lucru în curând.

Nu a fost niciodată mai ușor să achiziționeze peste contra remedieri rapide pentru disfuncții erectile semi-ocazionale. Dar evită tentația! Aceste pastile, ierburi și suplimente doar fac problema mai rău – pe mai multe niveluri. Singurul mod de a-ți întări penisul pentru un sex mai bun, pe termen lung, e să-l faci în mod natural. Mental, aceste produse te pot face să te simți încrezător pentru o scurtă perioadă de timp, dar vor sfârși prin a te face să te simți mai rău despre tine, și capacitatea de a efectua, pentru că ai folosit o cârjă. Nu vei construi încredere autentică pentru că rezultatele nu vor veni de la tine organic, ci de la produs artificial.

Imens asupra puterii și rezistenței erecțiilor tale

imens asupra puterii și rezistenței erecțiilor tale.La nivel fizic, pastilele și suplimentele au o tendință de a vă face atât de (uneori dureros) greu că vă pierdeți de fapt senzația temporară în penis într-o mare măsură. Nu pot atesta acest lucru personal, dar am avut peste o duzină de clienți se plâng că pastilele de fapt le-a făcut atât de greu că le doare atât de rău că au avut de a utiliza pachete de gheață pentru a face erecțiile lor merge în jos. Așa că stai departe! Am avut nenumărați clienți care au anihilat dificultățile cu disfuncția erectilă și ejacularea prematură cu exercițiile despre care urmează să citiți în acest articol. Repet… dacă suferiți doar de disfuncție erectilă intermitentă, nu aveți nevoie de pastile sau suplimente.

Ascuți propria sabie și vei crește încrederea în mod natural (câștigând-o!). O viață de condiționare sexuală slabă a făcut mușchii pelvisului (și, prin urmare, erecțiile tale) mai slabe decât ar putea fi, și conștiința ta sexuală mai puțin decât ideal. Totul, de la obiceiuri proaste de masturbare la comunicare slabă, lipsa de mindfulness, și dieta slabă și exercițiile fizice, toate ucide erecțiile, mare de timp. Cu câteva schimbări simple în stilul tău de viață, poți trece de la lacklustre la durată mai lungă (și mai puternică) decât oricând înainte.

Un stil de viață stresat te lovește exact unde te doare. Când nivelul ridicat al hormonului stresului cortizol îți curge prin sânge, apetitul sexual scade ca o piatră, și e mult mai greu pentru tine să fii prezent cu partenerul tău. Stresul afectează, de asemenea, negativ tensiunea arterială și creează hipertensiune arterială, care afectează sănătatea cardiovasculară generală. Acest lucru are un impact imens asupra puterii și rezistenței erecțiilor tale.

Sigur, viața vine cu stresul încorporat. Cu toții trebuie să muncim și să trecem prin vremuri grele. Dar fie că o vezi sau nu, există o mulțime de lucruri pe parcursul săptămânii pe care le alegeți în mod activ pentru a vă îngrămădi, mai degrabă decât de lucru inteligent pentru a minimiza stresul luați pe. Chiar trebuie să lucrezi ore suplimentare? Ești sigur că trebuie să-ți încarci corpul cu fast-food și cafea, băuturi energizante, cofeină? Există responsabilități suplimentare care pot fi aruncate la tine pe care le puteți refuza politicos asumarea?

Nu lăsa pasivitatea și oamenii să-ți mulțumească să-ți distrugă viața sexuală. Protejează-ți timpul și micșorează-ți stresul sărind peste proiecte inutile și evenimente sociale. Cu cât ai un stil de viață mai relaxat și mai echilibrat, cu atât te vei simți mai bine în general și cu atât mai bine vei face sex. Adăugarea unor antrenamente intense rare în amestec ajută majorly pentru a atenua stresul și de a crește prezența de sex-stimularea chimicale, cum ar fi dopamina în corpul tau. Penisul tău îți va mulțumi pentru asta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here