Introdu adresa de E-mail:

 

 Daca esti Mediator Autorizat si vrei sa faci parte din UNMR te rugam sa completezi formularul de mai jos...

Daca nu ai citit "Procedura de primire de noi membri in Uniunea Nationala a Mediatorilor din Romania (UNMR)" te invitam sa o citesti mai jos inainte de a completa Formularul de INSCRIERE

Numele / Prenumele Mediatorului:

Domiciliul Mediatorului:

Datele de Identificare ale Mediatorului:

Cetatenia Mediatorului:

Sediul Profesional al Mediatorului*:

Activitatea in domeniul Medierii (experienta)*:

Indicarea hotararii de Autorizare ca Mediator:

Telefon:

Fax:

E-mail:

Site Mediator:

Toate campurile sunt obligatorii 

* daca exista

 

Procedura de primire de noi membrii in Uniunea Nationala a Mediatorilor din Romania (UNMR)

Uniunea Nationala a Mediatorilor din Romania, in dorinta de a transforma uniunea intr-un corp profesional al mediatorilor, bazat pe excelenta profesionala si nediscriminare personala, in virtutea liberului arbitru cu privire la dreptul de asociere al persoanei, adopta prezenta procedura privitoare la primirea de noi membrii.

Politica UNMR privitoare la accederea in randurile membrilor sai activi nu tine seama de profesia de baza a mediatorului si nici de scoala de mediere care l-a format. Respectarea tuturor drepturilor cetatenesti garantate de catre Constitutie, conventii si tratate internationale precum si a drepturilor naturale ale omului sunt principii de la care se porneste in activitatea uniunii. Criteriul de vechime in mediere nu se aplica in cadrul uniunii.

Pentru a fi primit in UNMR mediatorul trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

1)  Sa fie cetatean roman

2) Sa aiba calitatea de mediator autorizat fiind publicat pe tabloul mediatorilor autorizati sau sa faca dovada ca este in curs de autorizare si nu a fost publicat pe tabloul mediatorilor din motive independente de vointa lui.

3) Sa activeze in domeniul medierii, in scopul practicarii si promovarii acesteia.

4) Sa nu fie condamnat pentru fapte de coruptie, infractiuni de fals si uz de fals, fapte ce aduc atingere integritatii si demnitatii persoanei, precum si alte fapte ce sunt de natura a fi incompatibile cu calitatea de mediator,

5) Sa adreseze o cerere catre Consiliul Director al UNMR prin care sa solicite inscrierea si dobandirea statutului de membru activ in cadrul uniunii. Cererea va trebui sa fie insotita de un curriculum vitae.

Acceptarea si validarea unor noi membrii in Uniune se face de catre Consiliul Director in baza unei cereri care va contine dovada indeplinirii criteriilor enuntate anterior.

Prin adoptarea prezentei proceduri se va aplica in  cadrul Uniunii Nationale a Mediatorilor din Romania, criteriul corpului profesional ce are ca unic scop practicarea, promovarea si implementarea medierii in Romania.

Etape de primire si admitere:

1. Mediatorul  aspirant  completeaza formularul de inscriere de mai sus sau depune o cerere motivata adresata Consiliului Director, cererea poate fi transmisa prin posta, fax, e-mail sau prin orice alt mijloc suscceptibil de comunicare,

 

2. Consilul Director analizeaza cererea, iar daca aceasta indeplineste cumulativ criteriile cerute, o  valideaza.

 

3. Consiliul Director emite o hotarare care va fi comunicata in cel mai scurt timp solicitantului prin orice mijloc de comunicare si confirmare.

 

4. Dupa validare si comunicare noul membru capata drepturi depline in cadrul Uniunii.

 

Nota: In cazul in care solicitantul nu indeplineste cumulativ criteriile cerute pentru a devenii membru si cererea este respinsa, Consiliul Director va emite o hotarare in acest sens, hotarare care va fi motivata si comunicata. Daca ulterior acesteia solicitantul face dovada ca le indeplineste dar din motive obiective nu a putut face dovada, cererea se va reanaliza urmand procedura normala.

 

UNMR isi rezerva dreptul de a nu primi in uniune persoane al caror comportament este de natura sa prejudicieze imaginea uniunii sau institutia medierii.

NOTA: Fiind o uniune nationala, UNMR isi propune reunirea mediatorilor autorizati din Romania in cadrul acesteia insa nu exclude primirea in randul membrilor activi si a mediatorilor autorizati straini. Procedura de primire a acestora fiind una speciala, criteriile de primire fiind diferite fata de mediatorii cetateni romani.

Bucuresti                   14.02.2009                            CONDUCEREA UNMR

Prezentare UNMROrganizare UNMRInscriere UNMREvenimente - Comunicate - Stiri - Galerii UNMR - Link-uri Utile - Carte de Oaspeti - Contact

 © 2009 Copyright UNMR.ro - Uniunea Nationala a Mediatorilor din Romania design by DCP Media